Materialen

SPACKER BAKKER gebruikt de volgende materialen:

Vanzelfsprekend Brander.
Brander is marktleider in plafond- en wandafwerking. Brander is producent en distributeur van professionele spuit- en sierpleisters bedoeld voor het duurzaam verfraaien van wanden, plafonds en gevels. Ons vakmanschap komt het best tot zijn recht met de kwaliteitsproducten van Brander. Voor het pleisterwerk van Brander maken wij gebruik van een drietal varianten:

PDF

Brander Crystal

- de multifunctionele en economische spuitpleister

Het topproduct op de Nederlandse markt. Brander Crystal levert bijzondere prestaties. Een pleister geschikt voor repareren, egaliseren en afwerken die voldoet aan al uw wensen. Ook onder kritische omstandigheden. De pleister heeft een hoge hardheid en is uitstekend reinigbaar. De witheid is uitzonderlijk. Daarnaast worden ook de perfecte vulling en de hoge dekking door verwerkers zeer gewaardeerd. Met de juiste structuur en uitstraling onderscheidt Brander Crystal zich al tientallen jaren op de Nederlandse markt.

PDF

Brander Briljant

- de multifunctionele en hoogwaardige spuitpleister

Voor de beste kwaliteit. Waar verwachtingen hoog gespannen zijn en waar het resultaat meteen optimaal moet zijn, is Brander Briljant het beste antwoord. De decoratieve structuur kan naar wens gevarieerd worden. Net als de kleur. Via de kleurendispenser is bijna elke gewenste kleur leverbaar. Brander Briljant wordt vooral toegepast op die plaatsen waar hoge eisen worden gesteld aan o.a. duurzaamheid, hardheid en reinigbaarheid. Door de zeer hoge hardheid is de kans op beschadiging nihil. Brander Briljant is door en door gekleurd en tevens lichtecht.

PDF

Brander Diamant

- de veelzijdige verspuitbare sierpleister die op alle vlakken uitblinkt

In de Nederlandse markt wordt vooral met spuitpleisters afgewerkt. Daarmee kunnen snel en praktisch veel meters gemaakt worden met een uitstekende kwaliteit. Vooral bij lichtere kleuren. Bij donkere kleuren kan dit echter voor problemen zorgen. Er kan bijvoorbeeld baanbontheid optreden. Met Brander Diamant, voorheen bekend als Rollputz, bestaat dat probleem niet. Het geeft een regelmatig spuitbeeld wat een strak en egaal resultaat geeft. In alle kleuren. Ook diepe, donkere kleuren. En is zeer hard en stootvast, wat een duurzaam eindresultaat garandeert.

NMC Decoratie

Ga naar NMC decoraties

NMC Decoratie helpt u bij het creëren van een ruimte die perfect past bij uw levensstijl. NMC levert sierlijsten en rozetten in alle soorten en maten voor plafonds en wanden in iedere gewenste ruimte.

(Klik op het logo of de afbeelding om een kijkje te nemen op de website van NMC)

 Ga naar NMC decoraties

Vrijblijvend een offerte aanvragen of informatie aanvragen? Klik hier.

Spacker Bakker

Plafond- en wandafwerkingsbedrijf
Specialist in Spack en Sierpleisters

Noa logo

Spacker Bakker specialist in Spack en Sierpleisters

facebook  linkedin  youtube  twitter  Google Spacker bakker  flickr

spacker
werk woonkamer
woonkamer hoog
Spacker Bakker
vakmanschap