Sierpleister

Brander Briljant

Waar "gewone" spuitpleisters ophouden, begint Brander Briljant:
Grote inwendige hardheid en slijtvastheid zorgen voor een zeer duurzaam eindresultaat dat gemakkelijk reinigbaar is. Bovendien is Brander Briljant in bijna elke kleur leverbaar en kan met een zeer fijne korrel worden afgewerkt.

Niet voor niets wordt Brander Briljant dankzij deze eigenschappen steeds vaker gekozen als wand- en plafondafwerking in zowel de utiliteits- als woningbouw. Voor werk waar duurzaamheid voorop staat is er Brander Diamant, een verspuitbare en spaanbare pleister met unieke kwaliteiten: zeer hard en duurzaam met een regelmatig, kwartsachtig uiterlijk. En bovendien tot in de meest diepe en donkere kleuren te maken.

Brander heeft zich gespecialiseerd in het maken van sier- en spuitpleisters. Met sierpleisters worden wanden van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Ze zijn bijzonder geschikt voor het versterken van relatief kwetsbare ondergronden of wanden met een hoge belastingsgraad.

Brander sierpleisters zijn hard, stootvast, kleurecht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Afhankelijk van de toegepaste structuur zijn ze met eenvoudige schoonmaakmiddelen opvallend goed reinigbaar.

Bekijk hier enkele werkzaamheden van Spacker Bakker.

Spacker Bakker

Plafond- en wandafwerkingsbedrijf
Specialist in Spack en Sierpleisters

Noa logo

Spacker Bakker specialist in Spack en Sierpleisters

facebook  linkedin  youtube  twitter  Google Spacker bakker  flickr

spacker
ksiek
woonkamer hoog
Spacker Bakker
vakmanschap